07 juli 2014

Fototidning och felkoder


Idag har varit en bra dag, jag varit både arg och glad. Jag har spelat Sims vilket var väldigt roligt, dock så tittade "felkod 12" förbi och jag blev tvungen att avsluta mitt spel utan att kunna spara först. Men jag startade upp det igen och bestämde mig för att skapa en ny sim. Hon blev supersnygg och jag älskade henne, dock så kraschade spelet och simmen hann inte sparas. Det har varit äckligt varmt och när jag skulle ge mig ut på en cykeltur började det att regna, och inte slutade det heller förrän nu lagom till läggdags.. typ. Nej, dagen har kanske inte varit så bra trots allt...

Ett litet ljus i tillvaron är i alla fall att första numret från Kamera & Bild har kommit idag. Jag prenumererar på den tidningen numera. Jag kände att det var dags att lämna Frida-tidningen, den handlar ju ändå bara om 1D, JB, MC osv. nu för tiden och det är inget för mig.

Nej, nu ska jag ta mig en svalkande dusch innan jag kryper ner i sängen, alla har vi inte sommarlov...
xo

1 kommentar:

  1. Åh Sims var ju längesedan man spelade! Dock är det så segt att det blir tråkigt och laptopen blir så satans varm och fläkten låter hela tiden, usch. Vilken fin header du har skaffat dig förresten! :D

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund