31 juli 2014

Den nya bloggdesignen


Ni har väl inte missat att bloggen har fått en ny design? Bra. Jag är väldigt nöjd, även om den är ganska enkel. Inga fler avancerade finesser för min del, dels för att jag inte kan. Jag funderade först på att ha ett bildspel i headern men uteslöt det sedan eftersom att jag ändå sällan trivs med det i längden. Istället kör jag på en bild som jag enkelt kan byta ut när jag känner för det. Jag har bytt typsnitt, färg och centrerat rubrikerna samt inläggsdatumen och ändrat i menyn, hoppas ni trivs med det lika bra som jag. Hoppas ni trivs med hela designen lika bra som jag gör! Vi får också återse en gammal egenfotograferad bakgrund så det känns som hemma.
xo

2 kommentarer:

  1. Den blev fin! :D
    (Jag är jätteseg på att kommentera, men jag har alltid tyckt om dina designs sen jag började läsa din blogg)

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johannaewa.se