15 april 2014

Ett stort steg framåt


Nu har jag tystat några munnar för en tid framöver. Förra veckan var jag till Polisen och skaffade nytt legitimation som var klart bara två dagar senare och igår gjorde jag ett besök på Arbetsförmedlingen. Detta har bland annat mina päron tjatat om länge. Nu är jag i alla fall inskriven och på tisdag ska jag börja skolan igen. Yes, jag hoppar av Komvux för att gå en studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF-kurs) i 12 veckor. Eller det blir snarare 10 veckor för mig då jag kommer in i andra intagningen. Jag kommer få pengar under tiden vilket känns jätteskönt då jag har levt utan någon som helst inkomst en tid nu. Min fd. styvsyster Sanna går också där så det känns extra roligt.

Idag har jag skrivit ett CV och ska även knåpa ihop ett personligt brev sedan är jag ganska så redo för arbetslivet. Men först, en cykeltur med lillebror!

4 kommentarer:

Följ mig på Instagram @johanna.berglund