01 mars 2014

SC - Siffror


'Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är "siffror". Väldigt intressant tema egentligen måste jag säga, dock har min uppmärksamhet varit någon helt annanstans så detta är vad jag lyckades få till. En liten bild från min mattebok. Jag läser ju matte på Komvux Distans nu under våren.

6 kommentarer:

 1. Jag gillar bilden :D
  Vad är de förr matte du läser? :)

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen bilden & redigeringen! :)

  SvaraRadera
 3. Hej, hade du velat göra ett sammarbete med en av sveriges fördetta störta demi bloggar? Den raderades av misstag för några månader sedan, men vill så gärna få upp den igen. Men designfronten är inte min grej, en header har jag lyckas göra ):

  SvaraRadera
 4. Veckans tema blir "röd" :)

  SvaraRadera
 5. vilken matte läser du? A,B,C osv? :)

  SvaraRadera
 6. sv: åhå jag läser också den kursen :) lite jobbigt eftersom jag har väldigt svårt med matte :/

  SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund