08 mars 2014

SC - Röd

'Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är "röd". Min syster ville hjälpa till med veckans tolkning och fick välja motiv. Hon valde några böcker som hon hittade i vardagsrummet med röda ryggar. Sagt och gjort. Böcker passar allt bra på bild måste jag säga och jag är glad över att jag slapp köra på min reservplan för de bilderna blev riktigt tråkiga.

4 kommentarer:

 1. Åh tack du! Dina bilder var super fina :)
  Jo men matte är ju ofta väldigt logiskt (i de lättare nivåerna dvs) så de brukar ju gå ganska så bra :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt bra tolkning! gillar bilden :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad jag älskade Lotta-böckerna!

  SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund