15 mars 2014

SC - Natur


'Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är "natur". Denna bilden tog jag tidigare i veckan. Min syster tycker att jag fotar dåligt numera, alltså att jag fotar väldigt lite. Hon har rätt. Vinterhalvåret är en dyster fototid tycker jag. Nakna träd och gula gräsmattor inspirerar mig inte ett dugg. Men syrran fick i alla fall med mig ut på en tur och jag knäppte lite naturbilder.

2 kommentarer:

  1. Riktigt fin bild :) Bra att du tog dig ut ändå, ett tips är att köra motljus om du känner att du har dåligt med inspiration, de lyckas alltid piffa upp en bild :)

    SvaraRadera
  2. Ibland behöver man bara en knuff i ryggen för att komma ut och testa lite :)

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund