10 mars 2014

Nyrenoverat fönsterNu är den äntligen på rätt plats! Idag blev mitt sovrumsfönster färdigt och jag har fått en fönsterbräda igen. Det har varit så fult utan så jag har verkligen längtat efter den här dagen. Min nya stativlampa har hamnat på sin rätta plats och det var precis så att den fick plats också, vilken tur. Jag har även plockat ner julgardinerna och hängt tillbaka mina älskade svarta. Jag är så nöjd, med allt. Nu längtar jag tills det är dags att riva tapet och golv, måla och lägga nytt. Sen inte minst att få möblera om! Det kommer bli så snyggt och framförallt nytt och fräscht.

2 kommentarer:

  1. Hejsan Johanna! Det skulle vara super snällt om du kunde visa hur du gjorde din drop down meny med kategorierna i olika grupper liksom? Går det på blogg.se? Skulle vara super tacksam för svar! :)

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund