12 mars 2014

Keep your memories well kept


Söndagen den 11 oktober 2009 är en av de bästa och mest minnesvärda dagarna i mitt liv. Det var dagen då jag fick se mina favoritkillar live i Globen och det var helt magiskt. Alla ni som har varit på konsert och sett större band och artister vet hur stort och mäktigt det är. 

Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta in min biljett i en grön ram så att den skulle vara säkert förvarad och där har den suttit sedan dess. Men idag fick biljetten flytta in i en ny svart ram med en bild på Green Day och dela hyllplan med P!nk. Jag lessnade på att den gröna ramen aldrig riktigt passade in någonstans, vad tänkte jag egentligen på när jag köpte den? Den var förmodligen billig. Så nu fick det äntligen ske en förändring.

3 kommentarer:

  1. Bättre sent än aldrig ju :D Bra tema, gillar de! De kommer få mig att gå ut på en promenad imorgon och få lite frisk luft :)

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund