15 februari 2014

SC - Favoritbok

'Jag, Amanda och Aina har en fotochallenge som vi kallar Saturday Challenge där vi varje lördag med hjälp av våra kameror tolkar olika teman.'

Veckans tema är "favoritbok". Jag läser inte böcker så ofta men när jag väl gör det läser jag helst Astrid Lindgren. Jag tycker att de är så mysiga! Brukar fynda dem på Second Hand och just nu läser jag Ronja Rövardotter som min syster överraskade mig med för några veckor sedan.

5 kommentarer:

 1. Jätte fin bild! Älskar att läsa men har faktiskt inte fått mig att läsa Astrid Lindgren böckerna än trotts att de var de största favoriterna som barn :)

  SvaraRadera
 2. Astrid Lingrens böcker är underbara!

  SvaraRadera
 3. Jag måste se till att försöka mig på någon av de :)

  SvaraRadera
 4. Åh, älskar Astrid Lindgren böcker! jättebra bild också :)

  SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund