18 januari 2014

Den ena lusten slår ut den andra

Oj vilken tråkig bloggare jag har varit den här veckan men jag ångrar inte det för jag har haft så kul! Jag har spelat Sims. Det var länge sedan jag hade sådan simslust som jag har haft den senaste tiden men jag kände massa pepp att bygga mitt drömhus, ett projekt som jag nämnde på den gamla bloggen. Huset är nu färdigt och massa bilder finns på simsbloggen. Jag kommer nu börja spela (på riktigt) med min simversion av mig själv och min drömfamilj i vårat drömhus och uppdatera om det på simsbloggen.

Idag är det lördag vilket innebär SC. Jag har inte rört min kamera på hela veckan, har inte haft någon fotolust  (bara simslust) och snart blir det mörkt så det blir en arkivbild till veckans tema, men den kommer senare.

Mitt drömhus. Se mer HÄR.

1 kommentar:

Följ mig på Instagram @johanna.berglund